quimera: f. Creació imaginària que es pren per realitat.

Centre d'Iniciatives

La Quimera

c/ Verdi 28 baix dret
Vila de Gràcia
<M> Fontana, Joanic
info@laquimera.org
932173850

Presentació del programa GestiONG

INVITACIÓ

El proper 28 de març a les 20:00 hores, el col·lectiu KernelPanic presentarà GestiONG a La Quimera. Estan convidades totes les associacions i organitzacions sense ànim de lucre que apostin pel programari lliure per a la gestió de la seva base social, projectes i comptabilitat.

DESCRIPCIÓ

GestiONG és un programa de gestió administrativa i comptable per a organitzacions sense ànim de lucre desenvolupat sota el model de programari lliure amb l'objectiu de ser utilitzat en sistemes operatius lliures com GNU/Linux. La versió actual permet la gestió de la base social: contactes, altes i baixes, quotes, rebuts, ...; la gestió comptable adaptada al nou pla comptable del 2008 i una incipient gestió de projectes.

El llançament de GestiONG 0.3.3-beta suposa la primera versió llesta per a l'engegada immediata en qualsevol associació. Conté paquets per a ser instal·lada en Debian, K/Ubuntu i derivats, així com Mandriva, RedHat, Fedora i derivats des de la pàgina:

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=80104

També acompanya aquest llançament un manual complet i detallat en castellà per a l'engegada que es pot descarregar des del mateix lloc.

ATENCIÓ: La present versió de GestiONG és una beta, el que significa que està encara en una fase de proves per a detectar possibles errors i escoltar els suggeriments de les usuàries. Encara que estable, es recomana no utilitzar-la en un entorn productiu fins que aparegui la versió definitiva que estarà disponible en un mes aproximadament.

Si t'interessa aquest programa, per favor, envia qualsevol comentari, queixa o suggeriment a:

scapel@users.sourceforge.net

La pàgina principal de GestiONG està en

http://gestiong.sourceforge.net

El desenvolupament de la versió de GestiONG en català es podrà seguir des de la wiki de kernelpanic:

http://kernelpanic.hacklabs.org/index.php/Altres/GestiONG

amunt

properes activitats