quimera: f. Creació imaginària que es pren per realitat.

Centre d'Iniciatives

La Quimera

c/ Verdi 28 baix dret
Vila de Gràcia
<M> Fontana, Joanic
info@laquimera.org
932173850

Cicle de presentacions i debats

logofòbia

A les 19:30h:

 • Divendres 15 de febrer el llibre "La quiebra de la ciudad popular"
 • Espacio urbano, inmigración y anarquismo en la Barcelona de entreguerras, 1914-1936.

  A càrrec de José Luis Oyón, autor del llibre.

  La Quiebra de la Ciudad Popular intenta explicar per què el món obrer i popular de Barcelona, capital del sindicalisme revolucionari anarquista, mantingué unes expectatives insurreccionals fins els anys d’entreguerres, tot partint des de l’experiència quotidiana de l’obrer en l’espai urbà; la segregació residencial, l’habitatge, la mobilitat i la sociabilitat.

 • Divendres 22 de febrer el llibre "Los pies en la tierra: reflexiones y experiencias hacia un movimiento agroecológico"
 • Reflexions i experiències cap a un moviment agroecològic.

  A càrrec de Marc, coautor del llibre

  En els darrers anys s’ha accelerat el ritme de les transformacions territorials que la globalització capitalista requereix per a la seva penetració per tot el món i en tots els aspectes de les societats. Però, al mateix temps, també creixen i s’estenen postures de rebuig front els nocius efectes que aquestes transformacions porten de la ma.

 • Dissabte 1 de març la revista "Mujeres Preokupando"
 • Mujeres Preokupando és una revista de contrainformació que es construeix a partir de moltes i diverses dones des de l'any 1996 mitjançant un projecte rotatiu, eleborant-se cada any en una ciutat de l'Estat Espanyol. Aquest any, a aquest projecte autogestionat li ha tocat Barcelona com a punt de partida per recaptar les opinions de les dones des d'un punt de vista llibertari.

Organitza: logofobia

amunt

properes activitats