quimera: f. Creació imaginària que es pren per realitat.

Centre d'Iniciatives

La Quimera

c/ Verdi 28 baix dret
Vila de Gràcia
<M> Fontana, Joanic
info@laquimera.org
932173850

Horitzontalitzem el FSM amb ràdio indymedia

Dimecres 24 de Gener de 16 a 23h

La Quimera obrirà les seves portes per a donar veu als senseveu aquest dimecres. Debatrem sobre el tema d'habitatge i especulació. Tens alguna cosa que aportar?

Indymedia ràdio gravarà els punts de vista de la gent que no va poder pagar el bitllet per a anar al Fòrum Social Mundial però que té alguna cosa a dir.

També ens unirem amb altres per a crear un espai coli·lectiu per a escoltar. Per a compartir experiències comunes: unes aquí en la cínica Barcelona, unes altres en la nova egoista Dublín i més en Kiberia, el major barri de barraques de Africa, qui estan lluitant simplement per existir.

De 20-22h el sistema de 3 nodes interactiu es muntarà. 3 llocs: Barcelona, Dublín, Nairobi, units en un punt del temps per a escoltar i compartir experiències.

Nairobi: orfes de Tenderfeet Kibera i 2 grups locals més.

Dublín: la xarxa de sensesostre streetseen homeless, l'associació de ciutadans Sheriff Street i Cloughjordan eco village.

Barcelona: VdeVivienda (assemblea popular pel dret a l'habitatge), una persona amb molta experiència en la okupació i una membre de Nau21 (part de la plataforma Salvem Can Ricart).

La Quimera tindrà també durant aquest dia el Telèfon Vermell. La gent tindrà l'oportunitat d'usar-lo per a dir a les autoritats el que mai han volgut escoltar.

amunt

properes activitats

altres cinema cursos jornades tallers xerrades

altres

cinema

cursos

jornades

tallers

xerrades

* pàgina allotjada en un servidor autogestionat

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS! Nivel A de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI