quimera: f. Creació imaginària que es pren per realitat.

Centre d'Iniciatives

La Quimera

c/ Verdi 28 baix dret
Vila de Gràcia
<M> Fontana, Joanic
info@laquimera.org
932173850

Cicle Documental "Orient Mitjà"

Dijous 11 de gener del 2007:
"In this world"
M. Winterbottom, 2002, 88'
Enayatullah i Jamal són dos refugiats afgans que viuen en el camps de Shamshatoo, a la frontera que separa Afganistán de Pakistán. L'oncle del primer decideix financiar als dos nois el viatge d'allí fins a Londres, on un cosí seu els estarà esperant. Montats en autobusos i camions destartalats i sempre amb soborns per davant, Enayatulah i Jamal coneixeràn l'infern durant la seva perillosa fugida.
Dijous 18 de gener del 2007:
"Bagdad Rap"
Arturo Cisneros, 2004, 74'
Bagdad rap és una pel.lícula documental sobre l'esclat de la guerra d'Iraq en la que el rap s'ha emprat com a part fonamental de la banda sonora. EL film exposa algunes de les raons que van portar a iniciar aquesta cruenta guerra, així com crítiques a G. Bush, Aznar i un extens reportatje sobre allò que no hem vist an els nostres televisors.
Dijous 25 de gener del 2007:
"Y la vida continua"
A. Kiarostami, 1991, 92'
Un terratrèmol ha devastat bona part del nord d'Iran. Un pare i el seu fill viatgen a la zona per saber com es troben dos joves actors amics seus. El primer que descobreixen els visitants és que, a pesar de la tragèdia, els supervivents somriuen a la vida pensant només en el futur.
Dijous 1 de febrer del 2007:
"Promises"
J. Shapiro, C. Bolado,B.Z. Goldberg, 2001, 106',
Entre els anys 1997 i 2000, Justine Shapiro y B.Z. Goldberg van entrevistar set nens palestins i israelians, que van arribar a conèixer-se entre ells. Dos anys més tard, els nens, ara de 13 i 15 anys, comparteixen el seu punt de vista sobre "l'altre", els seus pensaments i sobre la possibilitat de conèixer-se i els seus somnis per al futur.

Projeccions a les 21h

propers cicles

Organitza: Captura: Recerca Documental

amunt

properes activitats